Om oss

Testing i Corona tider

Legg til Facebook Twitter
Beskytt dem, de kan ikke ...

... beskytte seg selv.

 

Barnebeskyttet emballasje, ikke sikret, det er viktig for oss voksne å huske på. Vi må ikke la denne emballasjen ligge å "flyte" rundt inne eller ute i omgivelsene.

Den godkjente emballasjen består av både en beholder og en passende lukkemekanisme som gjør det vanskelig for barn å åpne, eller å komme i kontakt med innholdet. Samtidig skal det være lett for voksne/eldre å åpne den, når produktet er testet og godkjent etter ISO 8317.

Til tross for vanskelige tider i hele verden, har vi i NET fått testet og godkjent flere korker i sommer. Vi vil benytte sjansen her til å takke barnehager som har stillt villig opp og dere godt voksne der ute som har tatt dere brye til å hjelpe oss og hjelpe. En hel del antibac og såpe har gått med, og både barn og voksne har vært villige til å hjelpe til, selv om det trygt kan sies at en test som under normale omstendigheter er svært tidkrevende er ekstra utfordrende i disse tider. 

Heldigvis ser kundene og forbrukerne viktigheten av å beskytte de små, slik at vi som testinstitut kan få gjennomført oppgaven på en trygg måte. Tilbake