Om oss

Refleks - FOR SIKKERHETS SKYLD!

Responstid Ved å ringe oss eller sende oss en e-post vil du se at vi aldri er langt unna. Hos oss er det lett å få tak på rett person og den hjelpen du trenger.

Eierstyring Fire personer utgjør kjernekompetansen vår, alle er deleiere i NET. Alle her vet at når det går bra for våre kunder; da går det bra for NET.

Fleksibilitet Aldri langt til nærmeste beslutningstaker, vi strekker oss så langt det er mulig til enhver tid, men selvsagt innenfor regelverket og alltid med høy fokus påkvalitet. Vi ser muligheter der andre ser hindringer.

Leveringstid Fra mottak av prøver til ferdig produkt, har vi ved å jobbe parallellt fremfor å vente på hverandre, fått leveringstiden ned til det minimale. NET tilbyr "Hasteoppdrag" til 2.5 ganger normal pris, når det virkelig "brenner". Spør oss om "Helikoptertest", så legger vi alt annet til side og leverer så raskt som det lar seg gjøre. Vår kundeweb; Lighthouse sikrer også minimal leveringstid, samtidig som det minimaliserer feilkilder.

Entusiasme Vi brenner for det vi holder på med, det skal være gøy å gå på jobb.

Kompetanse Lang erfaring fra laboratoriearbeid, produktutvikling, sertifisering og standardisering nasjonalt og internasjonalt har gitt oss den aller beste kompetanse.

Samarbeid Våre kunder er det vi lever av, uten fornøyde kunder intet NET. Et åpent og godt samarbeid er nøkkelen til suksess.