Om oss

Danmark gjenåpner 31. Januar

Norge har opphevet innreisekarantene

NET kjenner på glädjen av at samfundet endelig åpnes igen. Vi har kommet greit igenom Corona-tiden, och noe got har den også bringt med seg, nå kan vi alle bruka video möten, och det sparar vi både tid, kostnader och miljö på, säger Mathias.

Vi är nu i full gång med arbetet på 2022 och är väldigt stolta och glada över tillströmningen med nya kunder och uppdrag inom både testning, UN-certifieringen och ISO-certifieringarna!

Denna veckan har vi utökat verksamheten med 17 nya ISO-certifikat och 12 nya UN-certifikat.

För oss på NET är det självklar att alla våra kunder ska känna sig väl omhändertagna och alltid uppleva ett personligt bemötande hos oss, Mathias och Vetle planerar nu årets produktionskontroller och revisioner,  och testningen är också i fullgång med Rune, Vetle, Leif och Therese som alltid är redo i testlabbet!

Det blir godt og nesten litt rart å starte opp med barnskyddande kapsyler når Norge öpnar igen, poengterer Therese.

Om knappt två veckor är det dags för årets förste IBC-kurs, 9. Februari. Vårens Farligt gods emballage-utbildning planeras till 11 maj, och är så gott som fullbokad redan. Det är härligt och vi välkomnar alla våra nya och gamla kunder på kurs igen, säger Mathias som själv ser fram mot kursen i maj.Tilbake