Om oss

Velkommen til AS Tehnoplast

Samarbeid gir resultater

 Tehnoplast er lokalisert i Tallin, Estland. Deres hovedvirksomhet er produksjon av dunker og flasker basert på formblåseteknologi og plastbøtter med håndtak og lokk basert på pressstøpeteknologi.

Natalja Smirnova, administrerende direktør i Tehnoplast, forklarer at de bestreber seg på å produsere plastflasker og dunker av god kvalitet for tekniske væsker, som denne 25 liters stablebare jerrikannen for farlig gods testet og typegodkjent hos NET. De produserer også emballasje for matvarer for et voksende markedet i Skandinavia og Baltikum.

Rune Fink, i NET, forteller at NET de siste årene har fokusert sin virksomhet mot de baltiske landene som en del av «det nordiske marked». Vi føler et ansvar her også på den andre siden av Østersjøen når det gjelder godkjenninger av UN-emballasje, da de baltiske landene ikke har egne sertifiseringsorganer. Konkurransen her er rettfet mot våre konkurrenter EuroFins, RISE og DTI som sammen med NET dekker det nordiske markedet i dag.
Tehnoplast er allerede kjent av NET, ettersom de har flere "APPENDIX" for barnebeskyttet emballasje på sertifikater utstedet på Modulpac. Nå er vi glade for å ønske Tehnoplast velkommen til "Nordic - DG Packaging Program" ved å utstede deres sertifikat: NET120201A.Tilbake