Om oss

Relansering av Forum

Legg til Facebook Twitter
Nordisk Emballasje Forum

Det er lett å få alle dagens "data verktøy" blandet i hop, men det er viktig å vite forskjellene. Ganske ofte hører vi utrykkene forum, blogg og sosiale nettverk, hva er egentlig forskjellen?
Forum er som sosiale miksere, der alle er på samme nivå, lekse opp alt du vet, spørre om det du trenger svar på og diskutere med andre som deler din interesse. Dette kommunikasjonsverktøyet tillater både å starte et emne samtidig som det tillater andre og svare på det. Medlemmene er ofte på likt nivå, og innholdet er vanligvis segmentert etter emne.

NET startet sitt "Nordisk Emballasje Forum" i 2008 og drev det en stund med forholdsvis liten interesse fra hopen der ute i emballasje markede. Etter en stund lot vi det drive seg selv, med det resultat at det ble overstyrt av helt andre aktører enn emballasjeinteresserte. Dette førte til formidabel økning i antall brukere, men dog med liten interesse for emnet "Emballasje".

Nå har tiden gått og antallet smart telefoner og brukere av sosiale verktøy har økt betraktlig siden den gang. 

NET har som mål å relansere sitt emballasje forum under den kommende høst og tar gjerne imot råd og tips fra dere i underveis. Kanskje treffes vi på Scanpack og kan diskutere dette under messen?Tilbake