Om oss

Velkommen til Nouryon

Preformance Formulation

Vi har gledenav å ønske Nouryon Preformance Formulation velkommen som kunde hos NET, etter å ha testet og godkjent deres emballasje. Denne gang en plast sekk produsert av Oerlemans Packaging BV. Samarbeidet med dere begge har gitt begge parter ny og nyttig erfaring.

Begge parters ekspertise og vår forpliktelse til kvalitet og service har gitt oss  har gjort det muliggjort en effektiv testprosessen for å sikre at deres produkter oppfyller de høyeste standarder for kvalitet og sikkerhet. Dette førte frem til følgende typegodkjhenning på plastik film sekk; 5H4: NET16301A.

Som våre nye samarbeidspartnere er deres suksess vår prioritet, og vi ser frem til å støtte dere i alle deres emballasjebehov. Vi er klare til å bidra med ekspertise og engasjement for å hjelpe dere med å oppnå gode resultater i fremtiden.

Nouryon er en global leder innen spesialkjemikalier, og deres produkter spiller en avgjørende rolle i produksjonen av en rekke hverdagsprodukter, inkludert personlig pleie, rengjøringsprodukter, maling og belegg, landbruksvarer, matvarer, legemidler og byggeprodukter. De er omtrent 8000 ansatte som deler et sterkt engasjement for kundetilfredshet, forretningsvekst, sikkerhet, bærekraft og innovasjon. De opererer i over 80 land rundt om i verden og har en portefølje av ledende merkevarer.

NET takker Nouryon for at dere har valgt oss som deres samarbeidspartner.Tilbake