Om oss

IBC-kurs

Legg til Facebook Twitter
Nytt IBC-kurs over teams 21.-22. April

Er IBC-tankene kontrollert i det siste? 

 

Påmelding til kurs for IBC kontrollører er i full gang, -. og avholdes 21-22 April. Denne gangen vil kurset være nettbasert. 

Mange deltagere på dette kurset skal kontrollere det som på folkemunne omtales som: container, dieseltank, ADR-tank, tanker til aggregater osv. Kurset dekker alle disse og gjelder for alle IBC´er. Alt som kan transportere drivstoff/væsker/faststoff, og som kan fylles/tømmes med trykk/selvtrykk. Dette gjelder uansett materiale: eksempelvis: plast, kompositt, fiber, og metall, inntil 3000 liter.

Kurset holdes via Teams, og gir deg formell tillatelse til å kontrollere og godkjenne IBC’er. Dette gjelder alle typer IBC - opptil 3000 liter. Det er tankeier sitt ansvar at periodisk kontroll er utført og at IBC/tanker er godkjent, og at dette kan dokumenteres ved fremtidige kontroller.

Her lærer du alt du behøver kunne for og teste og kontrollere en IBC i henhold til ADR, kurset er eneste av sitt slag i Norge og godkjent av DSB.

 

Det hele avsluttes med en praktisk og en teoretisk eksamen som fører til sertifikat, slik at du/dere selv kan kontrollere deres IBC.

 

Mer info om dette IBC kurset finner du her. Du må gjerne ringe og ta en prat om kurs, telefon: 900 17 025, eller ved mail på therese.rummelhoff@net17025.comTilbake