Om oss

EKSTRA IBC kurs 19. og 20. April

noen få ledige plasser...

Er IBC-tankene dine kontrollert i det siste?

Grunnet stor pågang, og allerede full kurs for kontrollører av IBC som skal avholdes 6. september har vi valgt å sette opp et nytt kurs i April. Alle som skulle gå september kurset har nå fått tilbud om å gå i april i stedet. Dette for å få på plass nødvendig dokumentasjon så snart som mulig. I den anledning har vi noen få ledige plasser til kurset 19. og 20. april.

Ønsker du plass her ring oss på 900 17 025.

Mange deltagere på dette kurset skal kontrollere det som på folkemunne omtales som: container, dieseltank, ADR-tank, tanker til aggregater osv. Kurset dekker alle disse og gjelder for alle IBC´er. Alt som kan transportere drivstoff/væsker/faststoff, og som kan fylles/tømmes med trykk/selvtrykk. Dette gjelder uansett materiale: eksempelvis: plast, kompositt, fiber, og metall, inntil 3000 liter.

Kurset holdes på vår lab på Stathelle, og gir deg formell tillatelse til å kontrollere og godkjenne IBC’er. Dette gjelder alle typer IBC - opptil 3000 liter. Det er tankeier sitt ansvar at periodisk kontroll er utført og at IBC/tanker er godkjent, og at dette kan dokumenteres ved fremtidige kontroller.

Her lærer du alt du behøver kunne for og teste og kontrollere en IBC i henhold til ADR, kurset er eneste av sitt slag i Norge og godkjent av DSB.

 

Det hele avsluttes med en praktisk og en teoretisk eksamen som fører til sertifikat, slik at du/dere selv kan kontrollere deres IBC.

 

Mer info om dette IBC kurset finner du her. Du må gjerne ringe og ta en prat om kurs, telefon: 900 17 025, eller ved mail på therese.rummelhoff@net17025.comTilbake