Om oss

Lighthouse Bamble

Legg til Facebook Twitter
NET satser ytterligere

NET satser ytterligere, og er kommet et godt steg videre med realiseringen av et nordisk emballasjekluster. Klusteret vil ligge vegg i vegg med dagens Test Center i Bamble, Telemark

Vår målsetting er å samle de ledende nordiske emballasjeprodusentene og samarbeidspartene for sammen å skape de beste synergier for styrking av bransjen. Bygget i seg selv vil bli et signalbygg for Bamble. I ”fyrtårent” kan du sitte å se ut over innseglingen til Telemarkskanalen hvor det norske industrieventyret en gang startet. Utsikten herfra blir formidabel og den vil inspirere til nye kreative ideer som styrker Grenland som et industri- og kompetansesenter i Norden. 

NET's Test Center ligger i umiddelbar nærhet til Norner. Norner tilbyr industrielle FoU tjenester, innovasjon, strategisk rådgivning og laboratorietjenester, og har mer enn 40 års erfaring innen emballasje. I samarbeid med Norner vil NETs Test Center utgjøre et sterkt konkurransedyktig kompetansesenter for emballasje industrien i Europa.

Konkret ønsker NET å tilby våre nærmeste forbindelser tilgang til et felleskap med alle kontortjenester, møterom og kursfasiliteter samt trimrom.Det vil være stort fokus på kreativitet og lekenhet som alltid styrkes av god helse. 

Ved oppstart vil det bli stilt til rådighet ca. 25 kontorer i klusteret, men er interessen og deltakelsen til stede vil vi ha gode muligheter for utvidelse.

Vi sender ut denne informasjonen nå fordi vi ønsker en uforpliktende prat med deg på Scanpack, i Monter F04:50 og ser frem til en felles nyttig dialog for et utvidet spennende samarbeid.
Tilbake