Om oss

Blanke ark IX

Legg til Facebook Twitter
NET går inn i sitt tiende år...

2015 kan oppsummeres kort med NETs beste år så langt i lys av salgstallene. Disse var, basert på kvartalstallene, jevnt over høye og stabile med en topp siste kvartal. 

Det har helt klart vært ett hektisk år, med blant annet en nyansettelse midtveis i året.

Ellers har plastsituasjonen i Europa og resten av verden preget så vel NET sin hverdag, som hverdagen til våre kunder. Det hersker ingen tvil om at både priser og leveringer i plastverden har vært svært uforutsigbare. Dette har ført til en rekke nye tester og sertifiseringer for NETs plastkunder. Flere og flere sikrer seg sertifiserte plastmaterialer. Ikke bare fra ulike produsenter med også fra ulike kontinent.

2015 ga også stigende etterspørsel etter produktsertifikat. Enten i henhold til nasjonale- eller internasjonale standarder eller rett og slett i henhold til kundens egne ønsker.

NET hadde stand på sin tredje Scanpack. Nok en gang ble dette en god messe for NET. Perioden etter Scanpack og frem til årskifte ble en eneste lang sluttspurt.

Ellers ble det økonomiske bildet i Norge 2015 preget av innstramninger i Nordsjøen, noe som også satt sitt preg på den landbaserte virksomheten.

NET ser med spenning frem mot 2016 og ønsker alle sine kunder et riktig god nytt år!Tilbake