Om oss

IBC kurs- Påmelding haster!

Legg til Facebook Twitter
Nytt IBC kurs 13. Februar!

Er IBC tankene kontrollert i det siste? 

 

Påmelding til kurs for IBC kontrollører er i full gang, -. og avholdes 13. og 14. februar. Nå hasster det om du du vil være med.

Mange deltagere på dette kurset skal kontrollere det som på folkemunne omtales som: container, dieseltank, ADR-tank, tanker til aggregater osv. Kurset dekker alle disse og gjelder for alle IBC´er. Alt som kan transportere drivstoff/væsker/faststoff, og som kan fylles/tømmes med trykk/selvtrykk. Dette gjelder uansett materiale: eksempelvis: plast, kompositt, fiber, og metall, inntil 3000 liter.

Kurset holdes på NET sitt Test Center på Eik, og gir deg formell tillatelse til å kontrollere og godkjenne IBC’er. Dette gjelder alle typer IBC - opptil 3000 liter. Det er tankeier sitt ansvar at periodisk kontroll er utført og at IBC/tanker er godkjent, og at dette kan dokumenteres ved fremtidige kontroller.

Her lærer du alt du behøver kunne for og teste og kontrollere en IBC i henhold til ADR, kurset er eneste av sitt slag i Norge og godkjent av DSB.

 

Det hele avsluttes med en praktisk og en teoretisk eksamen som fører til sertifikat, slik at du/dere selv kan kontrollere deres IBC.

Det er noen få plasser igjen, men tiden for fort. Påmeldingsfrist er snarest!

Mer info om dette IBC kurset finner du her. Du må gjerne ringe og ta en prat om kurs, telefon: 900 17 025, eller ved mail på inger.semb@net17025.comTilbake